Kuvaus

Olen kokenut nuorten ja aikuisten oppimisvaikeuksien kartoittaja. Erityisenä osaamisalanani on laaja-alainen katsantokanta oppimisvaikeuksien vaikutukseen työelämässä ja opiskelussa, joihin otan kantaa lukemis- ja kirjoittamisvaikeuksien virallisessa erityisopettajan lausunnossa.  Tällaista lausuntoa tarvitaan mm. yhteishakujen pääsykokeiden erityisjärjestelyihin, oppilaitoksissa tehtävien erityisen tuen suunnitelmien perusteeksi ja esimerkiksi neuropsykologisiin jatkotutkimuksiin hakeutumisessa. 

Palvelussa käytän luotettavia ja tutkittuja menetelmiä, jotka ovat suunnattu työikäisille nuorille ja aikuisille. Räätälöin sinun tilannettasi parhaiten kartoittavat testaukset ja menetelmät, joiden tuloksista hyödyt oppimisen ja työelämän haasteiden tunnistamisessa sekä tukimuotojen etsimisessä. Kartoituksen tuloksena saat erityisopettajan lausunnon todetuista vaikeuksista ja kannanoton millaisista tukitoimista hyödyt sekä selkeän suosituksen mm. kuntoutuksiin tai lääkäriohjaukseen.

 Kesto: 3-5 tapaamista noin 1-1,5 tuntia kerrallaan.

Etätapaamiset hoidamme Teamsin tai Zoomin välityksellä, joten tarkastathan, että olet kirjoittanut sähköpostisi oikein ajan varaamisen yhteydessä.

Lähitapaamiset järjestämme toimitiloissamme Saimaankatu 64, 5. krs, 15140 Lahti ellei valmentajasi ole sinuun yhteydessä tarkempien yksityiskohtien sopimisesta.

Yhteystiedot