Kuvaus

Psykiatrisena sairaanhoitajana kartoitan psyykkistä tilannettasi sekä arvioin ja opastan eteenpäin hoitopolullasi. Annan ohjausta tavallisimpiin mielenterveyden ongelmiin ja häiriöihin liittyen niin sairastuneille kuin heidän läheisilleen. Vastaanottoni on matalan kynnyksen palvelua. Tapaamiset voimme pitää lähi- tai etätapaamisina sen mukaan kumman koet soveltuvan sinulle paremmin. Tähän palveluun et tarvita lähetettä.

Voin auttaa sinua ahdistuksessa, masennuksessa, pelkotiloissa, kaksisuuntaisessa mielialahäiriössä, skitsofreniassa ja muissa elämän haasteissa. Annan keskusteluhoitoja kaikille yli 18 -vuotiaille, jotka kokevat tarvitsevansa keskusteluapua ja tukea akuuteissa tai pidempiaikaisissa elämän kriiseissä esim. avioero, sairastuminen tai läheisen kuolema.

Psykiatrisen sairaanhoitajan palvelut ovat juuri sinulle, jos haluat apua tai tukea mieltäsi painavissa asioissa. Teen työtä korkealla moraalilla ja suurella sydämellä ihmisläheisesti ja tavoitteeni on saada ihmistä konkreettisesti elämässä eteenpäin. Vastaanotolla toteutetaan terapeuttisluonteisia keskusteluja, joiden tavoitteena on lisätä hyvinvointiasi.

 

Palvelun kesto: 1h