Kuvaus

Pienyrittäjä, tuntuuko sinusta, että työnantajana on haastavaa löytää ratkaisuja tilanteissa, joissa työntekijäsi terveydentila edellyttää huomiota ja ehkäpä muutoksia yrityksen järjestelyissä? Oletko näissä tilanteissa yksin ja pohdit millaisia velvollisuuksia ja vaihtoehtoja tällaisissa tilanteissa tarjolla?  

Kaikki vaatimukset, joita työnantajalta tilanteessa edellytetään, eivät välttämättä ole tuttuja asioita pienyrittäjille, eikä kaikissa yrityksissä ole lakisääteisen työterveyden lisäksi sairaanhoidollisia palveluita.  Yrittäjänä saatat olla uudenlaisessa tilanteessa työntekijäsi kanssa.  

Tarjoan yrittäjälle ja työntekijälle 

  • Tietoa siitä, miten edetä työntekijän työkyvyn alenemisen kanssa  
  • Mitä palveluita ja järjestelyitä sinun kannattaa hyödyntää  
  • Tukea suunnitelmien tekemiseen siihen, miten työntekijäsi työssä jatkamisen edellytyksiä voisi vahvistaa.  

Joskus myös yrittäjän oma terveydentila haastaa työelämässä ja edessäsi on tilanne, jossa on mietittävä työssä jatkamisen edellytyksiä. Onko sinulla tietoa omista vaihtoehdoistasi, joita voisit tilanteessa hyödyntää? 

Tarjoan sinulle yrittäjä tietoa siitä   

  • Miten toimia, kun työkyky ei enää palaudu nykyisessä työssäsi entiselleen  
  • Mihin sinun tulisi olla yhteydessä, miten toimia ja  
  • Millaisia palveluita sinulla on mahdollisuus hakea ja saada tilanteeseesi.  

Olipa kyseessä työntekijän tai yrittäjän työkykyyn vaikuttavista tekijöistä, lähdemme tekemään yhdessä suunnitelmaa siitä, miten työtilanne voisi rakentua eteenpäin vieväksi ja ratkaisuja löytäväksi. Työskentelyn alussa kartoitamme yhdessä kokonaistilanteen ja tapani on toimia osapuolten yhteistyökumppanina. Toimin voimavarakeskeisesti ja luottamuksellisesti.  

Voimme varata aluksi yhden kartoitustapaamisen ja asiat saattavat jo sen perusteella lähteä avautumaan ratkaisuja kohti.  

 

Palvelun kesto: 1-5 kertaa. 
Hinta: 60€ sis. alv 24%/45 min.

Tällaisissa tilanteissa ei kannata jäädä yksin, joten olethan rohkeasti yhteydessä!